Muzicieni rock aratosi: 10 artisti admirati de fane

Mai demult, ne-am indeletnicit cu un articol destul de controversat intitulat „Cei mai urati rockeri”. Acum revenim cu un text care este fix opusul, in care vom vorbi despre cei mai aratosi muzicieni din industrie, ca sa impacam spiritele. 

Desi rockul nu este un gen de muzica dedicat „divelor”, unii artisti arata de parca ar fi desprinsi dintr-un catalog de modele, asa ca de ce sa nu le sarbatorim aspectul fizic vorbind despre cat de „awesome” este?

Plus, partea de „sex” din „sex, drugs and rock’n’roll” trebuie asigurata cumva! Look-ul rockerilor a fost intotdeauna prilej de speculatie in comunitatile de fani si in media. 

Exista o prejudecata in Romania potrivit careia atat artistii cat si fanii acestui gen de muzica ar fi niste pletosi care nu se impaca prea bine cu apa si sapunul. Ia sa daramam acest mit!

Chris Cornell

Chris

Solistul formatiei Soundgarden este un 10 cu *. Inalt, barbos, creol dar cu ochi verzi, aerul mediteranean si vocea ragusita il fac pe Chris un muzician extrem de atragator. Si sa nu uitam ca este frontman-ul uneia dintre cele mai importante formatii contemporane de rock.

Adam Grahn

Adam

Da. Doar da. Este vocalistul si chitaristul trupei de garage-rock Royal Republic, originara din Malmo, Suedia, si chiar daca nu este foarte cunoscut, are votul nostru. Check out the ‘stache!

Ville Valo

Ville

Cel mai bine este sa ni-l scoatem pe Valo – liderul trupei HIM – din sistem de la inceput, pentru ca, oricum, toata lumea stie ca este un tip aratos. Chiar daca nu este pe gustul tuturor, muzicianul finlandez are cu ce sa se laude la capitolul aspect fizic. Nu atat „frumusetea” trasaturilor lui, cat carisma pe care o degaja il fac pe VV sa fie venerat de mii de fane.

Jared Leto

Jared

Hello Captain Obvious! Iata inca un tip la care nu v-ati fi gandit, asa e? Solistul grupului american de space-rock 30 Seconds to Mars a fost, inainte sa devina rockstar, actor si a castigat admiratia tuturor datorita talentului, dar si a trasaturilor perfecte.

Andy Biersack

Andy

Multa lume spune despre Andy ca este usor *acel cuvant din trei litere care incepe cu „g”, se termina cu „y”, dar este prea ofensiv pentru a fi rostit, dar toata lumea il foloseste, doar cu o alta conotatie decat cea homofoba *. Cu toate acestea, fanele sale declara ca vocalistul Black Veil Brides este cel mai sexy muzician care a trait vreodata. Multe publicatii sunt de acord!

Caleb Followil

Caleb-caleb-followill-5825136-500-428

Cand formatia americana Kings of Leon canta „Your sex is on fire”, lucrurile pareau credibile datorita lui Caleb, vocea grupului. Poza graieste de la sine. 

Tomi Joutsen

Tomi

Si ar mai fi: Tuomas Holopainen (Nightwish), Eicca Toppinen (Apocalyptica), Torsti Makinen (Lovex). In Finlanda se fabrica exemplare masculine rock destul de reusite. Cu toate acestea, Tomi este mai putin „papusa” si mai mult „barbat”. Plus, Amorphis este o trupa grozava de death-metal. 10 plus si pentru Joutsen, al carui nume inseamna, in limba aceea care suna ca a focilor extraterestre, „lebada”.

Anthony Kiedis

AnthonyKiedis5ba86d00

A fost votat de nenumarate ori drept unul dintre cei mai aratosi barbati din rock. Kiedis, solistul grupului Red Hot Chili Peppers arata in continuare foarte bine si a dovedit ca nu s-a plictisit de scena si cand a fost in Romania, anul trecut.

Roy Khan

royKhan

Iata un norvegian care arata suficient de bine incat sa nu fie nevoit sa-si acopere fata cu „corpse-paint”! Stim, stim…am facut o gluma proasta care poate fi folosita impotriva noastra, dar lasand rautatile deoparte, artistul este carismatic, talentat si are o voce exceptionala; poate una dintre cele mai bune din metal la momentul actual. A plecat din Kamelot in 2011, spre regretul fanilor si a fanelor.

Jack White

jack white-and-coke2

White are un sarm aparte de vagabond cu clasa. Mai mult, este un inovator in ceea ce priveste rockul contemporan si are gusturi foarte ciudate la femei. Ii dam si lui un 10.

Ce spuneti? Ar merge un articol asemanator, dar despre artisti din Romania? 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*