Câștigă o sesiune meet & greet cu Destruction și Nervosa!

Pentru că mulți dintre voi și-au manifestat dorința de a se întâlni cu membrii celor două trupe care vor concerta în club Fabrica pe 31 ianuarie 2017, venim cu vești bune!

Primii fani care își achiziționează bilete până la data de 15 decembrie vor intra imediat în concurs pentru a câștiga o întâlnire cu cele două trupe, DESTRUCTION și NERVOSA.

Astfel, vom extrage 5 fani norocoși care se vor bucura de o sesiune meet & greet și de alte surprize din partea organizatorilor.

Câștigătorii vor fi anunțați în data de 16 decembrie pe pagina de Facebook a evenimentului.

Nu uitați că biletele la preț promoțional (55 lei) sunt în număr limitat (100 buc.)
Acestea se pot achiziționa exclusiv pe www.ambilet.ro. În momentul cumpărării, datele biletului (seria și nr.), dar și adresa de mail a cumpărătorului intră în baza noastră de date, astfel încât se va putea realiza extragerea la sorți.

Succes tuturor!

Event: Destruction, Nervosa / Club Fabrica, București

Castigatori meet & greet:
Maria Chira
Ciolpan Marius
David Chira Aurel
Monica Angheloiu
Paul Cornea

 

 


3 Comments on Câștigă o sesiune meet & greet cu Destruction și Nervosa!

  1. nu mi se pare corect ca prin intermediul random.org,sa se extraga 5 persoane care sa participe la meet and greet.am cativa prieteni care merg la acest concert doar pentru ca le place thrash metal-ul,nu ca sunt fani NERVOSA sau DESTRUCTION.si ca ei sunt multi,care vor fi la concert.si e bine ca vin,iubesc muzica metal.
    dar eu care sunt fan adevarat NERVOSA,mi se pare nedrept sa nu pot sa-mi intalnesc trupa al carei fan sunt,din nou.si cand spun fan,o pot dovedi.am cele 2 albume ale trupei in original,tricou original,luat chiar de la trupa.
    deci corect mi se pare ca cei care vor participa la meet and greet sa dovedeasca ca sunt fani ai uneia dintre trupe.eu demonstrez oricand ca sunt cel mai mare fan NERVOSA din Romania.
    vreau sa vad de ce eu n u merit sa imi vad trupa al carei fan sunt si merita altcineva,care poate nu stie nici macar membrele trupei sau macar 3 piese.

    • daca o sa castig eu m&g iti promit ca pana atunci o sa invat numele a 3 melodii, ca pe membre le stiu deja, sunt mainile si picioarele 😀

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*