Castiga 4 invitatii la concertul Korn de la Bucuresti

Maximum Rock Magazin si Emagic iti ofera sansa sa castigi una dintre cele 4 invitatii single la concertul KORN de la Bucuresti, Arenele Romane, din data de 3 august 2015.

Korn este una dintre cele mai cunoscute trupe din lume ale curentului nu metal, avand peste 20 de ani de cariera de-a lungul careia au reusit sa-si pastreze un loc fruntas in lista preferintelor iubitorilor acestui gen. Lansata in 1993 cu albumul demo Neidermayer’s Mind, Korn a cunoscut succesul international odata cu cel de-al treilea album din cariera, Follow the Leader (1998), care a debutat direct pe primul loc in clasamentul Billboard 200, fiind rasplatit cu cinci discuri de platina pentru vanzari de peste 10 milioane de copii in intreaga lume.

Pentru a intra in posesia uneia dintre invitatii, urmati pasii de mai jos:

– Dati LIKE si SHARE postarii de dupa ACEST LINK.
– Adaugati un comentariu la postarea DE MAI SUS, in care ne spuneti melodia favorita de la KORN.

ATENTIE: Urmati fiecare pas din concurs. Share-ul trebuie sa ramana PUBLIC, asa incat sa putem valida participarea. Castigatorul va fi contactat prin Facebook, deci va rugam sa verificati si folder-ul cu „Others/Alte” mesaje din meniul Messages, in cazul in care ati stabilit un filtru. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, via Random.org.

CASTIGATORI

In urma tragerii la sorti, am desemnat urmatorii castigatori!

Dani Giuca
Mihai Focus
Spinu Cristi
Mihaela Berbecaru 

Invitatiile se ridica de la sediul Maximum Rock Romania, vineri pana la ora 17.00 sau luni intre orele 09.00-17.00. Alte informatii la 0726131516.

Felicitari! Va asteptam sa participati si in viitor! 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*