Festivalul Rock me – Osica Fest 2018 a fost anulat. Află mai multe detalii

Comunicat de presă

Organizatorii festivalului Rock me – Osica Fest 2018 au anunțat anularea ediției de anul acesta care trebuia să aibă loc în perioada 13 si 15 iulie 2018 din cauza ploilor din ultimele zile care au afectat locul în care trebuia să se desfășoare festivalul.

Biletele achiziționate pe www.AmBilet.ro vor fi returnate în maxim o săptămână.

Iată ce au anunțat aceștia pe pagina oficială de Facebook a festivalului:

Din pacate suntem nevoiti sa anuntam anularea evenimentului Rock Me-Osica Fest 2018, din perioada13-15 iulie 2018, din motive de forta majora.
Din pacate ploile din ultimele zile au ajuns sa afecteze si zona Olteniei, inclusiv Osica de Sus si arealul unde ar trebui sa se tina festivalul.
Deoarece zona are nevoie de timp pentru a ajunge din nou in conditiile necesare organizarii evenimentului, presupunand ca nu va mai ploua in urmatoarea perioada, Rock Me anunta anularea editiei din anul acesta pentru a starta in 2019 in conditii mai precoce din toate punctele de vedere.

Va multumim mult pentru sustinerea ultimei postari si pentru ideile si parerile pe care ni le-ati impartasit – le implementam cu siguranta la Editia 2019.

In 2019 asiguram vanzarea biletelor atat pentru toata durata festivalului cat si vanzarea biletelor pe din zile, asa cum ne-a fost sugerat de mai multi followers in ultima perioada.

In afara de asta asiguram si vanzarea de bilete la intrare.
Va tinem la curent cu toate noutatile cu privire la festival pe siteul nostru oficial de Facebook, precum si pe www-rockme-ro.

Va multumim pentru suportul vostru si ne bucuram sa va avem alaturi de noi in continuare.
Credem in continuare ca merita!

P.S. Asa arata momentan locatia!” 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*