Omul cu Șobolani – „Binili Învinge” (videoclip nou)

Formația OMUL CU ȘOBOLANI (foto) a lansat un videoclip nou pentru piesa „Binili Învinge”. Acesta poate fi vizionat mai jos.

Noul videoclip a fost realizat de Radu Ungureanu, în colaborare cu Dan Sibișan și Bianca Marca. Piesa „Binili Învinge”, mixată și masterizată de Adam Whittaker, alături de piesa „Oglinzi”, vor face parte din viitorul material discografic OCS.

Vă reamintim că în data de 22 aprilie 2017, la Arenele Romane, va avea loc un mini-festival, scopul acestuia fiind sărbătorirea a 20 de ani de când Omul cu Șobolani și-a făcut loc în sufletele noastre.

Line-up-ul arată cam așa : Cred Că Sunt Extraterestru // RoadkillSoda // The Kryptonite Sparks // Pinholes // Breathelast. // Theory of Mind // NoruNegru // Unflicted // Not So Common Dj – nscdj // Mc Bean and last but not least, Omul cu Șobolani.

Primele 750 de bilete vor avea prețul de 50 de lei iar următoarele 750 de bilete se vor putea achiziționa la prețul de 60 de lei. O producție: Dark Side Entertainment.

Biletele se pot cumpăra în format fizic din Magazinul Muzica, reţeaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, la Hard Rock Cafe, cele 1500 de automate self-serving ZebraPay , stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Beraria H, Cafe Deko, Club Quantic si Club Vintage.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*