Petrece alături de Pistol cu Capse, Sun Boulevard și Jiji în Quantic

381 vizualizări

Sâmbătă, 21 ianuarie 2017, începând cu ora 20:00, Quantic dă startul la distracţie și te invită să petreci alături de Pistol cu Capse, Sun Boulevard și Jiji!

Evenimentul va debuta pe muzica celor de la SUN BOULEVARD, o trupă cu un sound fresh, care mixează chitările old school cu elemente moderne de alternative/indie. Va urma o incursiune în muzica punk rock, cu influenţe ska şi reggae, promisă de cei de la PISTOL CU CAPSE, şi un afterparty cu JIJI!

Biletele se găsesc la preţul de 15 lei, şi pot fi achiziţionate prin reţeaua Ia Bilet, sau la intrare în seara concertului!

Sun Boulevard s-a format în 2014 ca trupă indie-alternativ cu influenţe funk, iar în prezent lucrează la primul lor album. Trupa este formată din Laur Dragan, Adrian Ursu şi Vlad Răzvan. Prin mixarea influenţelor alternative vechi, cu cele rock şi indie, soundul lor îi îndreaptă mai mult spre trupe ca Arctic Monkeys, Kasabian sau Bloc Party.

Pistol cu Capse s-a format în 2003, iar la scurt timp au acaparat atenţia publicului larg, devenind un nume sonor pe scena românească. În iunie 2015, trupa a lansat albumul „Dupa 10”. Deși a avut ca punct de plecare punk-rockul, stilul formației a început, încet, încet, să se apropie de reggae-rock. Pe noul album se pot auzi ritmuri calde, demne de Long Beach, California, dar și mai agitate, cu respect pentru pop-punk.

Event: Q Party – Pistol Cu Capse, Sun Boulevard & Jiji

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*