Concert Samael Rockstadt Extreme Fest – Indoor Edition

SAMAEL revin in Romania, la Rockstadt Extreme Fest – Indoor Edition, de aceasta data cu un show concept in premiera la noi, interpretarea integrala a albumului CEREMONY OF OPPOSITES.

Pana in acest moment au confirmat: SAMAEL – Ceremony of Oposites set, ENSLAVED – Show aniversar 25 de ani, ANAAL NATHKRATH, NE OBLIVISCARIS si OCEANS OF SLUMBER.

Abonamentele au fost puse in vanzare in retea nationala via Bilete.ro si Eventim, primele 300 de abonamente fiind disponibile la pretul de 100 de lei. In Brasov, biletele se pot gasi la club Rockstadt.

IMPORTANT: Am suplimentat numarul de abonamente disponibile la pretul de 100 de lei, in acest moment mai sunt disponibile in jur de 170 de bucati. Dupa epuizarea acestora, pretul pentru urmatoarele 300 de abonamente va fi de 130 de lei.

Nu vor exista bilete pe zile!

Festivalul se va desfasura in perioada 21-22 octombrie, in doua locatii din Brasov, binecunoscutul club ROCKSTADT si KRUHNEN MUSIK HALLE, o noua locatie de evenimente cu o capacitate de 1500 de locuri.

Asemenea festivalului din august, Rockstadt Extreme Fest – Indoor Edition – isi propune sa aduca in fata publicului, formatii in premiera in Romania, cat si showuri concept, exclusiviste, acoperind o gama muzicala variata.

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/491...

Online, biletele pot fi achizitionate la urmatoarele linkuri:
Eventim: http://www.eventim.ro/ro/bilete/roc…
Bilete.ro: http://www.bilete.ro/festival-rocks...

Abonamentele pot fi achizitionate inclusiv din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humantias si Carturesti, club Rockstadt din Brasov si magazinele InMedio.

Accesul persoanelor sub 16 ani este interzis!

Cu siguranta cel mai cunoscut album al acestui nume legendar, CEREMONY OF OPPOSITES este al treilea album semnat SAMAEL, lansat in 1994 si catalogat un punct esential in istoria muzicii black metal, fiind si prima incercare de a mixa elemente ale muzicii extreme cu sonoritati industriale, o directie ce a consolidat urmatoarele lansarii semnate de Samael. Este totodata si cel mai de succes album SAMAEL.

Cu un show extins, SAMAEL vor prezenta atat albumul in varianta integrala, cat is compozitii extrase din intregul catalog discografic.
FB: https://www.facebook.com/OfficialSa…
YT: https://www.youtube.com/watch?v=sKp...

Sursa: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*