Pact by Leo Iorga & Adi Ordean isi continua seria de concerte

PACT by Leo Iorga & Adi Ordean – adica Leo Iorga (lead vocal), Adrian Ordean (chitara), Cristi Iorga (tobe, voce), Marian “Lacke” Mihailescu (bass, voce) si Alex Ardelean (chitara) – continua seria de concerte Rock Love si in acest week-end, la Bucuresti si Brasov.

Sambata, 9 martie, vom sarbatori Ziua Femeii si Ziua Barbatului in Clubul “Prietenii mei” din Bucuresti, iar duminica, 10 martie, vom sarbatori ziua lui Adi Ordean la Brasov, in “Times Pub”.

Dupa 16 ani, Leo Iorga si Adrian Ordean canta din nou impreuna, aducand in atentia fanilor hituri cunoscute din perioada 1988-1996, compuse de Adrian Ordean si lansate de Leo Iorga, dar si piese noi, de pe albumul care va aparea curand!

Acest duo care a facut legenda in rock-ul romanesc in perioada in care a cantat in Compact a revenit pe scena, “dupa ani si ani”, oferind o adevarata revelatie in muzica de gen.

“Ani la rand am cantat piesele lui Adi Ordean, piese de dragoste – ‘Trenul pierdut’, ‘Ma voi intoarce’, ‘Sa te gandesti la mine’, ‘Singur in noapte’ si multe altele. Adi a revenit pe scena si ma bucur ca a facut acest lucru alaturi de mine si de colegii mei, pentru a va aduce piese noi, care vor fi incluse pe noul nostru album. Vom canta impreuna, dragi prieteni, si alte piese de dragoste, nou-noute, compuse de acest muzician genial, pe care il vom sarbatori impreuna cu voi”, spune Leo Iorga.

Muzica rock de calitate revine! Va asteptam la concerte pe care cu siguranta vi le veti aminti, trupa PACT by Leo Iorga & Adi Ordean urmand sa va ofere un show marca Rock Love, presarat cu surprize!

Sursa: Comunicat PACT


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*