byron Impromptu feat. Alexander Balanescu la Gradina Verona

Seria de concerte Verona Acoustic Season reincepe la Gradina Verona din Bucuresti! Pentru primul concert, pe 4 iunie, invitati vor fi cei de la trupa BYRON intr-un concert Impromptu de improvizatie muzicala. Alaturi de ei pe scena va urca si violonistul Alexander Balanescu, pentru a da o noua dimensiune experimentelor muzicale ce se vor petrece miercuri seara!
byron Impromptu este orice altceva decat un concert obisnuit byron: fara playlist, fara piese repetate in avans, totul intamplandu-se direct pe scena. Va fi ceva intre un jam-session si o repetitie cu public, cu explorari muzicale live, glume si piese interpretate in versiuni inedite, incropite pe loc. O experienta de neratat pentru orice iubitor de muzica buna!
Alexander Balanescu este unul dintre cei mai vizionari violonisti si compozitori ai zilelor noastre. Il cunoasteti atat din colaborarile cu artisti romani (albumul „The Island” cu Ada Milea, muzica piesei „Insemnarile Unui Nebun” unde joaca alaturi de Marius Manole) cat si din activitatea alaturi de Balanescu Quartet (albumele „Possessed”, „Luminitza” sau „Maria T”, printre altele). Recent a cantat pe scena Royal Festival Hall din Londra alaturi de Royal Philharmonic Orchestra la concertul-eveniment prilejuit de aniversarea de 70 de ani a compozitorului Michael Nyman.
byron – Impromptu Archives (selectiuni audio din concertele precedente)
Concertele acustice de la Gradina Verona vor continua pe parcursul verii, din doua in doua saptamani, cei mai importanti artisti romani de rock, indie si jazz venind in splendida gradina din spatele librariei Carturesti pentru niste concerte deosebite, lejere si cu dichis! O serie de evenimente provoked by Grolsch, organizate de catre Overground Music si Carturesti. Partener: Europa FM.
Miercuri, 4 iunie
byron Impromptu, invitat Alexander Balanescu
Gradina Verona, str. Arthur Verona, nr. 13-15, Bucuresti
ora 19:30
intrare: 30 lei
byron:
Dan Byron – voce, chitara, flaut
6fingers – clape, chitara, voce, acordeon, glockenspiel
Laszlo Demeter – bas
Dan Georgescu – tobe, percutii
http://www.balanescu.com/

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*