Diamonds Are Forever a lansat videoclipul piesei „I Am Unbreakable”

Inceputul anului 2015 se pare ca este de tot mai bun augur pentru scena underground a muzicii rock din Romania.

In luna februarie, formatia Diamonds Are Forever se imbarcau in van-ul care avea sa ii poarte in primul lor turneu european.

Turneul a avut si un scop ascuns, acela de a filma primul lor videoclip cu cadre live. Turneul astfel ia numele single-ului care il promoveaza: I Am Unbreakable.

Astfel, ne face deosebita placere sa va anuntam ca formatia a facut publica si piesa si videoclipul acesteia.

Acesta poate fi urmarit aici:

Piesa I Am Unbreakable are un mesaj puternic pentru societate, facand in special referire la persoanele care sunt marginalizate de aceasta. Desigur mesajul este unul universal, fiind suficient sa ne gandim la sintagma populara romaneasca: „ce nu te omoara, te face mai puternic”.

Lansarea single-ului a avut loc intr-un loc inedit, si anume in U-Man Shop in Cluj-Napoca. Nu doar locatia a facut sa fie un eveniment deosebit, ci si faptul ca a fost pentru prima data cand Diamonds Are Forever au cantat Unplugged.

Fragmente din acest eveniment se pot vedea aici: https://www.facebook.com/diamondsareforeverband/videos/852600118110990

Fiind cel de-al doilea single pe care formatia il lanseaza alaturi de My Fragile Heart Will Feed The Darkness, putem spune ca se pregateste un material tare interesant si nu doar pentru scena romaneasca. Sound-ul puternic si bine conturat deja ii caracterizeaza pe baieti, asa ca nu putem decat sa asteptam cu nerabdare urmatoarele vesti legate de acesta.

Nu ne ramane decat sa va indrumam sa fiti cu ocii pe ei, sa ii prindeti de cate ori aveti ocazia. Pana atunci, ii puteti gasi aici:
http://diamondsareforeverband.com
http://fb.com/diamondsareforeverband

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*