Concurrency in Knowledge, invitata speciala la concertul de lansare al albumului Psychogod

Concurrency in Knowledge  este prima trupa invitată la lansarea celui de al doilea album al formației PSYCHOGOD, care va avea loc pe 1 Octombrie, in Club Fabrica.

Concurrency in Knowledge este trupa bucureșteană de metal extrem ce a luat naștere la începutul anului 2014, la inițiativa chitaristului Cedrik și a vocalului Ioan Preda. Câteva luni mai târziu sunt cooptați Valentin Cristocea și Teo Popp în poziția de basist, respectiv baterist.

În octombrie 2014, grupul își lansează materialul de debut, The Decider, urmând ca în mai 2015 Concurrency in Knowledge să-l prezinte live; material primit cu entuziasm de ascultătorii și criticii din zona metal. Trupa își prezintă conceptul în jurul unei filosofii bazate pe mai multe tipuri de realități, idei abstracte și deliberări asupra conștiintei umane, live-urile fiind concentrate spre o rupere de realitate prin riffuri complexe dar groove, cu treceri curajoase, invitând ascultătorul să împărtășească experiența.
 Discul: The Decider a fost mixat și masterizat de Tudor Scânteie, membru al trupelor Tiarra, Negative Core Project, Defunct.

Links:

EP:
https://youtu.be/VyoRdUNw_Vg

Live:
https://youtu.be/szzS21cwogM

Recenzie The Decider:
http://www.metalfan.ro/albume/the-decider-4455.html

Q&A with Concurrency in Knowledge:
http://www.jurnalrock.ro/concurrency-in-knowledge-trecut-si-prezent-in-extreme-interviu.

Pentru a fi la curent cu detaliile noului album urmariți site-ul oficial  www.psychogod.ro și pagina de facebook: https://www.facebook.com/PSYCHOGOD.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*