Bad Wolves lansează videoclipul cover-ului Mama I’m Coming Home

Bad Wolves i-a surprins pe fani cu un cover al piesei lui Ozzy Osbourne, Mama I’m Coming Home, prezentând astăzi în premieră videoclipul muzical oficial pentru acest cover, prin Better Noise Music. Piesa va ajunge pe platformele de streaming la sfârșitul acestei luni. În această toamnă, trupa va apărea pe scene din toată Europa, însoțită de Volbeat și Skindred. 

 

Împărtășind entuziasmul trupei pentru cover-ul piesei lui Ozzy Osbourne, Boecklin a spus: „Doc a venit cu  ideea de a face un cover pentru  piesa Mama, I’m Coming Home a lui Ozzy. Eram cu toții atât de entuziasmați, încât am început imediat să-l înregistrăm pe drum, vara trecută. Studioul lui Kane Churko din Vegas era pe traseu, așa că am tras vocea acolo. „Mama” este un imn frumos despre reconstrucția emoțională, un mesaj cu care ne conectăm cu toții. Versiunea noastră are câteva arome noi, dar rămâne fidelă clasicului”.

Regizat de Wombat, videoclipul oficial pentru Mama I’m Coming Home prezintă filmări ale solistului Daniel ‘DL’ Laskiewicz interpretând piesa în biserică. Performanța lui DL exprimă o dorință profundă de a fi acasă, la fel ca și cântecul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*