Changing Skins lansează un nou single şi fac figuraţie în cel mai recent videoclip al trupei, „Mr. Lovejoy”

CHANGING SKINS lansează astăzi single-ul „Mr. Lovejoy”, prin intermediul unui videoclip în care membrii formaţiei nu apar în prim plan. Premiera TV are loc pe postul Music Channel, în cadrul emisiunii Alternative Hour, realizată de Răzvan Hefe. Emisiunea poate fi urmărită luni, 20 noiembrie, la ora 22:00 şi în reluare joi, 23 noiembrie, la ora 23:00.

Videoclipul este disponibil pe conturile de social media ale trupei:

https://www.facebook.com/ChangingSkins/videos

https://www.youtube.com/c/ChangingSkins/

“E prima noastră experienţă de lucru cu o echipă profesionistă şi am fost impresionaţi de cât de natural au decurs lucrurile. Ne-am dorit din start să evităm clişeul unui performance video, aşa că am optat în cunoştinţă de cauză pentru un scenariu care să pună pe primul loc povestea şi actorii.                            Mr. Lovejoy e un love story cu un twist special. Suntem încântaţi de rezultat!” declară Ştefan Mustaţă, chitaristul şi compozitorul grupului.

Pentru acest clip, formaţia a colaborat cu mc2 film – un colectiv de tineri cineaşti – şi cu o echipă de actori profesionişti. Filmările au fost realizate la Green Hours şi la studioul Foto&Film 365. Clipul este regizat de George ve Gänæaard iar imaginea este semnată de Constantin Ene.

“Ne-a plăcut energia echipei de filmare”, spune Adi Cotoară, bassistul formaţiei. “Şi noi şi ei facem lucrurile din pasiune.”

Changing Skins lansează albumul “Coming of Age” vineri, 24 noiembrie, la Clubul Ţăranului din Bucureşti. Discul este distribuit sub egida A&A Records. Informaţii detaliate sunt disponibile pe pagina dedicată evenimentului: https://www.facebook.com/events/441500226244891/

LOVEJOY – CAST & CREW

TALENT: Adina Cristescu, Silva Helena Schmidt, Alin Boeru, Sorin Bujoreanu, Vlad Ghinea, Paul Verhoogt

DIRECTOR: George ve Gänæaard
DP: Constantin Ene
PRODUCER: Ayrton P. Bryan
EXECUTIVE PRODUCER: Alina Gänæaard
FOCUS PULLER: Cosmin Filișan
CAMERA ASSISTANT: Horia Cucută
PRODUCTION DESIGNER: Ioana Păsărin
MAKE-UP ARTIST: Andra Bumbac
EDITING: Michael Locksmith
COLOR GRADING: Constantin Ene
1st AD: Alin Boeru


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*