Disturbed declanșează din nou sistemul antiincendiu, din cauza efectelor pirotehnice

Disturbed a concertat luni, 21 august, la Freedom Mortgage Pavilion din Camden, New Jersey. Concertul s-a terminat cu piesa Inside The Fire, care închide mereu setlistul live al formației. Show-ul pirotehnic ce însoțește piesa de închidere a fost atât de intens încât a declanșat sistemul de stropire de urgență al locației, udând scenă și pe cei patru membri ai grupului. 

Același lucru s-a întâmplat anterior, în timpul concertului din 27 iulie la Cynthia Woods Mitchell Pavilion din apropierea localității Houston, Texas. După acel spectacol, solistul, David Draiman, a scris pe Twitter: „Ei bine, aseară în Houston a fost o premieră. Show-ul nostru pirotehnic a declanșat sistemul de stingere a incendiilor pe scenă la sfârșitul setlist-ului, provocând o ploaie surpriză pe scenă.”

Chitaristul Dan Donegan a comentat și el pe Instagram, sugerând că unele dintre echipamentele trupei e posibil să se fi deteriorat.

El a scris: „Aceasta a fost o altă premieră în cariera noastră! Am dat foc locației, literalmente. În timpul ultimei piese din setlist, am folosit atât de mult efectele pirotehnice încât s-a declanșat sistemul de stropire și a curs multă apa peste noi pe întregul sfârșit al spectacolului. Unul dintre cele mai memorabile spectacole cu siguranță. În plus, mi-a distrus in ear-ul și microfonul și, posibil, alte echipamente. Ce noapte!”

Disturbed și-a încheiat toate spectacolele din turneul nord-american „Take Back Your Life” cu piesa Inside The Fire, ceea ce înseamnă că spectacolele trupei din Camden și Houston nu ar fi trebuit să fie întrerupte din cauza incidentelor cu sistemul de stropire.

În 2016, David a spus despre spectacolul pirotehnic: „Pe scenă se încinge atmosfera. Dar ne place. Trăim pentru asta. Și cu siguranță fanii par să răspundă la pirotehnie cu mult entuziasm, așa că suntem încântați să folosim cât mai intens.”

Disturbed a început etapa din vara lui 2023 a turneului din America de Nord „Take Back Your Life” pe 11 iulie la Ball Arena din Denver, Colorado. Au fost însoțiți de Breaking Benjamin și Jinjer.Lansat în noiembrie, cel mai recent album al trupei Disturbed, Divisive, a fost înregistrat la începutul anului trecut cu producătorul Drew Fulk, în Nashville, Tennessee. Potrivit Billboard, Divisive a vândut 26.000 de albume în prima săptămână de la lansare. În topul Billboard 200 pentru toate formatele, Divisive a debutat pe locul 13. De-a lungul timpului, Disturbed a avut cinci materiale pe locul 1 în topul tuturor genurilor, începând cu Believe, din 2002.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*