Rammstein: noul album pregătit pentru lansare în aprilie 2019

Formația germană RAMMSTEIN (foto) a anunțat că pregătește ultimele detalii privind următorul material discografic, care urmează să fie lansat după aproape 10 ani.

Chitaristul Richard Kruspe a declarat că trupa a planificat luna aprilie pentru lansarea celui de al șaptelea album din carieră. Kruspe a declarat pentru Heavy Consequence din Los Angeles, acolo unde are loc procesul de mixare: „Tot ceea ce se leagă de ideea de Rammstein durează o eternitate, pentru că suntem șase oameni, plus un inginer de sunet și un producător, fiecare cu păreri diferite. E un proces lent, foarte obositor, uneori frustrant.”

„Cred că va fi un album cu un potențial imens pe care Rammstein nu l-a atins până acum. Pentru mine, un motiv pentru care mi-am dorit să compun muzică nouă cu Rammstein este acela că formația a devenit populară pentru showurile live, nu pentru muzică. M-am gândit că nu vreau să devenim un alt KISS, formație despre care se vorbește mult de make-up și de alte lucruri care nu au legătură cu muzica.”

„Sunt foarte apropiat de proiect”, a mai spus chitaristul legat de sentimentele depuse. „Următorul pas va fi legat de ceea ce vor crede fanii despre el. Totuși, cred că în era în care există o mulțime de albume, trebuie întâi să te mulțumește pe sine însuși. Eu vreau ca noul album să ducă Rammstein într-o dimensiune nouă, unde nu a ajuns încă.”

Anul trecut, într-un interviu cu cei de la Ressurection Fest, chitaristul Richard Kruspe povestea că trupa are cam 28 de idei noi pentru noul album. “Simt că ăsta o să fie ultimul album pe care îl facem” afirmă Kruspe în același interviu. “E doar o presimțire – aș putea să mă înșel, dar în momentul de față simt că asta s-ar putea să fie ultima șansă pe care o avem și vreau să dau 200% ca să iasă cât de bine se poate.

Ultimul lor album – “Liebe ist für alle da” – a fost lansat în 2009 și a ajuns pe locul 13 în topul Billboard 200.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*