Urmareste un nou videoclip Sepultura pentru piesa „The Vatican”

169 vizualizări

Formatia braziliana SEPULTURA a lansat un nou album „The Mediator Between the Head and Hands Must be the Heart” in data de 25 octombrie 2013. 

Desi este inspirat de filmul din 1927 a regizorului Fritz Lang, „Metropolis”, noul disc nu porneste de la un concept anume („Dante XXI” a fost legat de „Divina comedie” iar „A-Lex” a fost legat de filmul “A Clockwork Orange”).

„The Mediator Between the Head and Hands Must be the Heart” a fost inregistrat impreuna cu Ross Robinson. Robinson este cunoscut drept mastermind-ul din spatele epocalului albumul „Roots„, lansat in 1996.

„The Vatican”, un nou videoclip al trupei, poate fi vizionat mai jos.

„Am fost inspirat de o fraza care reprezinta mesajul principal din poveste: ‘The mediator between the head and hands must be the heart’ pentru a exprima ceea ce vom spune in versuri. In film, un milionar nebun vrea sa transforme un robot intr-o persoana reala. Acest lucru este exact opusul a ceea ce se intampla astazi. Mai mult ca niciodata suntem robotizati prin internet, ochelari Google sau chip-uri sub piele. Fraza reliefeaza inima ca fiind factorul uman ce pastreaza natura omului.”

„Povestea a fost scrisa la inceputul anilor 1920 si este aproape profetica. Ne-a ajutat sa ne aranjam ideile pentru versuri”, a declarat chitaristul Andreas Kisser.

Muzicianul adauga: „Albumul este brutal, rapid si direct. Cred ca este cel mai bun album Sepultura de pana acum, nu glumesc!.”Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*