30 Seconds To Mars ofera extraterestrilor noul lor single

Formatia 30 SECONDS TO MARS dovedeste inca o data ca este o adevarata deschizatoare de drumuri. Aceasta isi va lansa noul single, „Up In The Air„, intr-un mod cat se poate de inedit.

Si cand spunem „lansare”, chiar ne referim la actul de „a lansa”, dar nu oriunde, ci tocmai in spatiu.

Pe data de 1 martie 2013, la ora 10:10, piesa americanilor va pleca pe orbita pentru a calatori pana la Statia Spatiala Internationala. Abia asteptam sa ascultam single-ul, care promite sa fie revolutionar. Pe Pamant, acesta va fi lansat pe data de 19 martie.

Melodia va pleca in spatiu pe calea unei rachete, impreuna cu tehnologie, provizii si diverse alte lucruri necesare astronautilor de pe Statia Spatiala. NASA a facut posibil acest eveniment deosebit pentru 30STM si tot ea va transmite lansarea.

Noul album al trupei va aparea in cursul acestui an si nu are inca un nume. Formatia nu este straina de gesturi iesite din comun, reusind sa intre in Cartea Recordurilor pentru cele mai multe concerte sustinute in timpul unui turneu de album. Este vorba despre 311 cantari oferite in 60 de tari, de pe 6 continente, in doar doi ani.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*