The Amsterdams lansează un nou videoclip la Clubul Țăranului

După ce precedentul lor single, „Girl You’re Frightened”, s-a găsit pe coloana sonoră a lung-metrajului Ilegitim, videoclipul fiind regizat de către Adrian Sitaru, THE AMSTERDAMS (foto) revin cu un nou clip pentru piesa „The Great Fire”! Acesta va fi proiectat în premieră în cadrul unui concert pe care trupa îl va susține vineri, 7 octombrie, începând cu ora 20:00 la Clubul Țăranului din București (str. Monetăriei nr. 3).

Videoclipul „The Great Fire” este o animație 2D produsă de către Buzilan Digital Visualization Studio, grafica Anca Buzilan. Toate desenele sunt realizate de mână, iar întregul concept întregește artwork-ul albumului „Eternity for Dummies”, alcătuind împreună o poveste unitară.

„Eternity for Dummies” este albumul cu numărul patru din discografia trupei The Amsterdams, lansat în luna aprilie a acestui an sub egida Universal Music România, și este disponibil în format fizic în librăriile Cărturești, pe www.emag.ro și www.getmusic.ro, în format digital pe iTunes și Google Play și la streaming pe Zonga, Deezer și alte servicii.

Haideți așadar vineri, 7 octombrie, la concertul The Amsterdams de la Clubul Țăranului din București! Veți auzi live atât piese de pe „Eternity for Dummies” cât și hituri mai vechi, și veți avea ocazia să vedeți în premieră videoclipul piesei „The Great Fire”! Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro și costă 20 de lei.

http://fb.com/theamsterdams
http://www.umusic.ro

Sursa: Comunicat de presă

the-amstersdams-afis-nou

sursă foto: Năluca


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*