A murit Chris Squire, basistul formatiei Yes

Chris Squire, basistul si co-fondatorul formatiei YES, a decedat la varsta de 67 de ani. Muzicianul a trecut in nefiinta in data de 27 iunie 2015.

Chris suferea de o forma rara de leucemie din cauza careia a fost nevoit sa ia o pauza in luna mai a acestui an.

„Cu inimile grele si cu o tristete de nedescris va informam de trecerea in nefiinta a prietenului nostru drag, co-fondator Yes, Chris Squire. Chris a murit noaptea trecuta in Phoenix, Arizona, in bratele sotiei sale, Scotty.

Pe tot parcursul existentei formatiei Yes, Chris a fost liantul care ne-a tinut impreuna. Datorita talentului sau urias, a influentat nenumarati basisti de pretutindeni, inclusiv multi dintre cei mai influenti artisti contemporani. Chris a fost si un compozitor fantastic, care a scris sau co-scris cele mai multe piese Yes, precum si albumul sau solo, ‘Fish Out Of Water’.

Cand nu canta cu Yes, Chris a fost un sot iubitor pentru Scotty si cel mai bun tata al lui Carmen, Chandrika, Camille, Cameron si Xilan. Datorita personalitatii sale lejere, Chris a avut foarte multi prieteni, incluzandu-ne pe noi. Cu toate acestea, nu ne-a fost doar prieten, ci si un membru al familiei. Mereu ne va fi dor de el!”, au scris membrii Yes.

R.I.P. Chris Squire!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*