A Pale Horse Named Death – And Hell Will Follow Me

  Sal Abrsucado a considerat ca a sosit momentul sa dea nastere unui proiect 
pe care sa il conduca. Pentru aceasta si-a chemat alaturi o armata de muzicieni cu experienta cu care intretine o relatie de prietenie de multi ani. A PALE HORSE NAMED DEATH: asta este Sal singur sau live cu prietenii sai.
  Acest material poate fi considerat si un omagiu adus lui Peter Steele care s-a stins din viata la numai 48 de ani anul trecut. Fanii Type O vor imbratisa cu siguranta acest produs ce va fi indubitabil pe gustul lor. Acest fapt este intarit de sound-ul goth tipic al trupei din Brooklyn. Textele depresive, atat de caracteristice lui Peter Steele, sunt alese si de Sal Abruscado iar acest aspect face asemanarea cu trupa sa veche si mai mare. Multe pasaje sunt extrem de asemanatoare, atat din punct de vedere muzical cat si liric. Timbrul si 
interpretarea lui Sal sunt diferite insa.
  Albumul nu este recomandat iubitorilor de goth traditional ci mai degraba celor de „goth urban”. Nu avem de a face cu o atmosfera victoriana, ne regasim in mizeria morala metropolitana. Nu ne intalnim cu o estitica uratului, ne lovim de brutale imagini ale unor aspecte cotidiene. Nu are sens sa insistam asupra productiei muzicala pentru ca ea este in proportie de peste 80% Type O Negative, de la maniera in care sunt batute tobele pana la efectele de chitara folosite.
  Piese precum „Heroin Train”, „Serial Killer” sau „When Crows Decend Upon You” aduc dinamica materialului ce poate parea monoton atunci cand este privit in ansamblu. Cu alte cuvinte „And Hell Will Follow Me” nu aduce nimic nou in peisajul New York-ului dar confirma valoarea unui trend lansat cu multi ani urma.

(Horatiu Ghibu)

Lansat:
Label:
Disponibil in Romania:

Tracklisting:
1. And Hell Will follow Me
2. As Black As My Heart
3. Heroine Train
4. Devil In The Closet
5. Bad Dream
6. Cracks In The Walls
7. Bath In My Blood (Schizophrenia In Me)
8. Pill Head
9. Meat The Wolf
10. Seriel Killer
11. When Crows Descend Upon You
12. Die Alone 

A Pale Horse Named Death:
Sal Abrsucado (Life of Agony, Type O Negative)- voce, chitara
Matt Brown (Seventh Void) – chitara
Bobby Hambel (Biohazard) – chitara
Johnny Kelly (Type O Negative, Seventh Void)- tobe
Steve Zing (Danzig)- bas


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*