Airbourne: videoclip nou pentru „Backseat Boogie”

În 2016, Airbourne a lansat „Breakin Outta Hell”, iar toamna aceasta a sosit cu un nou material discografic. „Boneshaker” s-a lansat pe 25 octombrie – din păcate, am uitat să-l includem în lista noastră cu albume lansate pe 25 octombrie – iar acum „Backseat Boogie” revine cu un videoclip format din două filmări: concertul sold out din Copenhaga de luna trecută, unde fanii se bucură de piesele noi și o filmare de la un soundcheck.

„Boneshaker” s-a lansat prin Spinefarm Records și a fost înregistrat alături de producătorul Dave Cobb, pe care vocalistul Joe O’Keeffe l-a lăudat înainte de lansare pentru captarea perfecă a sound-ului Airbourne. E un show live în studio. Mereu am vrut să facem așa ceva, să aducem toată puterea și tot sufletul dintr-un show live Airbourne într-un album, iar Cobb a reușit să prindă asta.

N-o să fie nimic ciudat la albumul ăsta, nimic spontan, nicio prosteală. E dramă rock’n’roll pură care miroase a cauciuc ars, benzină vărsată și valve fierbinți. Fără balade, fără chitară acustică, fără clape. 10 piese, 30 de minute de muzică. Totul clar și letal, până la oase, cu elemente esențiale ca rock’n’roll-ul să funcționeze: chitară agresivă, bass bubuitor, vocea plină de personalitate – genul de pasiune care vine doar dacă trăiești viața la limită din voință proprie.

1. Boneshaker 2. Burnout The Nitro 3. This Is Our City 4. Sex To Go 5. Backseat Boogie 6. Blood In The Water 7. She Gives Me Hell 8. Switchblade Angel 9. Weapon Of War 10. Rock ’N’ Roll For Life

Coperta a fost realizată de Matt Read de la Combustion Ltd și Sean Tidy de la Deisgn House Studio Ltd, iar chitaristul Matthew Harrison spune că pentru design au mers pe sentimentul de „rock’n’roll for life”. Am vrut să facem ceva care merită să devină tatuaj, dar să fie clasic și să treacă testul timpului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*