Alice Cooper marturiseste ce crede despre Marilyn Manson

583 vizualizări

ALICE COOPER considera ca are foarte multe in comun cu Marilyn Manson, mai tanarul sau coleg de breasla alaturi de care a plecat in turneul american „Masters of Madness”.

Intr-un interviu pentru Rolling Stone, muzicianul a vorbit despre discutiile pe care le-a purtat cu Antichristul Superstar Manson.

Amandoi jucam niste roluri. Amandoi am creat niste monstri. Am vorbit cu el despre cum stapanim acest personaj in afara scenei, cat de mult ne afecteaza viata reala. Este atat de puternic incat ajunge sa te domine, sau il poti tine in frau?”, a declarat Alice.

Artistul a marturisit ca a avut de furca de-a lungul carierei cu „Alice” personajul.

Ajunsesem sa ma confund cu el iar acest lucru nu mi-a facut deloc bine. Trebuie sa stii cand sa iei distanta si cand sa intri in pielea lui. Nimeni nu poate juca un rol 24/24, fara pauza. Experientele mele au fost atat de extreme incat m-au adus la un pas de moarte. Atunci mi-am spus: ‘De acum incolo voi stii unde se termina Alice, si unde incep eu’„, a continuat Cooper, pe numele sau real Vincet Furnier.

Marilyn Manson este un tip foarte inteligent si are o intuitie remarcabila. El cu mine si cu Rob Zombie am creat niste personaje pe care trebuie sa le infruntam – este propriul nostru erou mitologic. Faptul ca am fost in pielea unei asemenea creatii timp de 40 de ani ma face mai intelept decat ei. Sunt in masura sa le ofer sfaturi si sa le indic punctul de ruptura„, a explicat artistul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*