Altar revine la Versus Pub din Galați

Trupa Altar, din Cluj-Napoca, revine pe scena de la Versus Pub din Galați, pentru un show incendiar, pe data de 22 iulie. Biletele s-au pus în vânzare pe AmBilet.ro, însă după achiziționarea acestora, online, rezervarea mesei cu numărul exact de persoane este necesară, având în vedere numărul limitat de locuri. Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani, numai însoțiți de un adult, posesor al unui bilet valid. 

Înfiinţată în 1991 la Cluj-Napoca, formaţia Altar s-a impus chiar de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prestigioase trupe rock din România. Încă de la inceput, Altar a fost o trupă promotoare a muzicii de atitudine, cu un puternic impact social, fiind desemnată cea mai bună formație rock românească în repetate rânduri. Activitatea formației constituie probabil cea mai importantă pagină din istoria scenei rock  autohtone de după anii ’90. Alături de Compact, Holograf, Iris , Celelalte Cuvinte sau Cargo, Altar este una dintre puținele formații  cu o prezență susținută, de peste 32 de ani, în prima linie a rock-ului românesc.
Pentru concertele din 2023, Altar  pune în scenă producția audio-vizuală Rapsodia Românească, un show rock modern, electrizant,  de calibru internațional, ce nu trebuie ratat! 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*