AMORPHIS va intra în studio dupa turneul nord-american

AMORPHIS
AMORPHIS va intra în studio

AMORPHIS va intra în studio după turneul nord-american care se încheie în toamna anului 2024.

Tomi Koivusaari, chitaristul formației AMORPHIS, a vorbit într-un interviu recent despre planurile formației legate de un nou album. El a declarat:”„Vom merge în studio imediat după turneul din SUA, care se încheie în toamna anului 2024. Vom înregistra pentru câteva luni și astfel viitorul album va fi lansat în 2025„.

Întrebat dacă știe cum vor fi viitoarele melodii AMORPHIS, Tomi a declarat: „Cred că toți componenții formației au câteva melodii compuse. Deocamdată nu am împărtășit fiecare ceea ce avem cu ceilalți membri ai formației. Așa că nu știu ce sound vor avea noile melodii.”

Ultimul album, AMORPHIS a fost „Halo”, care a fost lansat în 2024 și a fost al 14lea album al formației. Albumul a fost produs de Bogren și este considerat ” un album progresiv, melodic și prin excelență melancolic”. Cum a fost și cazul altor albume AMORPHIS, „Halo” a prezentat povestea imaginativă și poetică a renumitului textier și expert în „Kalevala”, Pekka Kainulainen.

Legat de acest aspect, chitaristul și membrul fondator de la AMORPHIS, Esa Holopainen, a declarat că trupa „nu este la fel de radicală” ca odinioară.

Esa Holopainen a mai declarat că „noi, ca muzicieni, a trebuit sa schimbăm stilul formației, pentru că nu am vrut niciodată să rămânem blocați într-un singur stil. Cred ca reușim acum sa îmbinăm destul de bine multe nuanțe și influențe în muzica noastră. Există o mulțime de elemente din genuri diferite din lumea muzicală, chiar și din muzica etnică, trebuie să spun, suntem destul de buni să amestecăm toate aceste elemente în muzica noastră fără a suna rău ca sound.”

AMORPHIS și DARK TRANQUILITY își vor uni forțele pentru un turneu din America de Nord în această vară și toamna.

Turneul va începe pe 3 septembrie în Richmond, Virginia și se va încheia pe 6 octombrie în New York City.

Componența AMORPHIS este:

  • Esa Holopainen – chitară
  • Tomi Koivusaari – vocal, chitară
  • Jan Rechberger– tobe, keyboards
  • Ollli-Pekka Laine – bass
  • Santeri Kallio – keyboards
  • Tomi Joutsen – vocal

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*