Anthony Kiedis, batut de o garda de corp

Anthony Kiedis, vocalistul formatiei RHCP, a fost implicat intr-o altercatie in Philadelphia. Muzicianul se afla in oras cu ocazia festivalului Firefly.

El era cazat la Four Seasons, un prestigios hotel din Philadelphia, si se intorcea in camera dupa o plimbare cu iubita lui.

In acelasi loc erau cazati si membrii formatiei The Rolling Stones care urmau sa paraseasca locatia exact in acelasi moment in care Kiedis voia sa intre in hotel.

Intrarea lui Kiedis in hotel a fost blocata de niste garzi de corp cam virulente. Artistul a ripostat si a fost imbrancit de alti reprezentanti ai pazei.

A urmat o lupta in care s-au bagat mai multi oameni, in timp ce fanii lui Kiedis filmau tot incidentul, reprosandu-le garzilor de corp greseala facuta.

Anthony a strigat la un moment dat: „Ce naiba! Locuiesc aici!”

Problema a fost solutionata dupa mini-bataie de catre un Kiedis foarte domn, care a dat mana cu atacatorul sau, in semn de impacare.

Se pare ca garda de corp care i-a blocat intrarea artistului isi facea doar meseria…Desi tot a fost nesimtit ca s-a legat de Anthony.

Urmareste si tu filmarea incidentului mai jos si spune-ne ce crezi:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*