Arch Enemy – Castiga 10 invitatii la concert

Phoenix Entertainment aduce pentru prima data in Romania trupa ARCH ENEMY.
Formatia suedeza va sustine un concert impresionant in data de 18 ianuarie 2012, la Arenele Romane.

Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al formatiei, „Khaos Legions”. Astfel, dupa patru ani de pauza discografica, albumul lansat pe 30 mai in Europa si pe 7 iunie in America a meritat asteptarea. Fanii vor avea ocazia sa asculte live cele mai noi piese semnate Arch Enemy, dar si melodiile care i-au facut celebri.

Arch Enemy este o trupa suedeza infiintata in 1996 de fratii Michael Amott si Christopher Amott, insa si-au castigat renumele abia in anul 2000 cand trupei i s-a alaturat solista Angela Gossow. De-a lungul carierei au lansat 8 albume care s-au bucurat de un mare succes in toata lumea.
Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, la Sala Palatului , la Arenele Romane si online pe eventim.ro.

Accesul la concert va fi permis incepand cu ora 19.00.

 Pretul biletelor este :

12 iulie- 31 august: 85 RON
1 septembrie- 30 noiembrie: 95 RON
1 decembrie- 17 ianuarie: 105 RON
18 ianuarie(ziua concertului): 120 RON 

CONCURS:
Poti castiga una din cele 10 invitatii (pentru o singura persoana), oferite de Maximum Rock Magazin si Phoenix Entertainment (Organizatorul evenimentului), daca pana la data de 10 ianuarie 2012 intri pe pagina de FACEBOOK si dupa ce dai LIKE la pagina de FAN postezi un mesaj prin care sa ne spui de ce vrei sa participi la acest concert

Data limita este 10 ianuarie 2012 iar castigatorii (alesi prin tragere la sorti) vor fi anuntati in data de 11 ianuarie pe aceasta pagina. Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert.

Persoanele castigatoare sunt:

Catalin Mantu
Marie Hellcore
Cristian Moldoveanu
Paula Ana Maria Tasca
Fab Dănuţ
Sorina Dma
Cristi Moise
Bogdan Scrobotinovic
Vlad Racoare
Acum Exist

Invitatiile se ridica de la intrarea in sala de concert (in ziua evenimentului) pe baza unui act de identitate.
P.S. Persoanele care au un alt nume decat id-ul de pe Facebook sunt rugate sa trimite un email la concurs@maximumrock.ro  cu numele din buletin.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*