Arch Enemy lansează clipul piesei Poisoned Arrow

Arch Enemy
Arch Enemy

După ce au lansat cel mai recent album, Deceivers, anul trecut, maeștrii extreme metalului Arch Enemy au lansat astăzi videoclipul piesei Poisoned Arrow. Clipul a fost produs de Mirko Witzki de la Witzki Visions.

Chitaristul Michael Amott, comentează: „Aproape că nu-mi vine să cred că lansăm un al șaptelea videoclip de pe recentul nostru album Deceivers. Cu toate acestea, iată, Poisoned Arrow, o piesă melodică, mid tempo, cu riffuri senzaționale și o atmosferă oarecum diferită în general în comparație cu celelalte single-uri pe care le-am scos.”

„Videoclipul a fost filmat în Berlin, Germania, în timpul unui program agitat, cu regizorul Mirko Witzki și echipa sa talentată. Au făcut chiar să ningă în mijlocul căldurii înăbușitoare ale verii germane! Prietenul nostru german Raphy a cântat frumoasa parte de violoncel pe intro și outro-ul piesei, mulțumesc din nou amice!”

„În 2023 Arch Enemy este din nou pe drumuri, lansăm noul material în Noua Zeelandă, Australia și Japonia. Și avem și o mare cursă europeană în vară. Cine știe unde vom ajunge după aceea… dar deocamdată , iată Poisoned Arrow!”

Începând din acest weekend, Arch Enemy va pleca la drum, făcând turnee în lume pentru promovarea albumului Deceivers. Cvintetul va apărea mai întâi în Noua Zeelandă și Australia, înainte de a se îndrepta spre Japonia. În această vară, fanii vor avea șansa să vadă Arch Enemy la cele mai mari festivaluri din Europa. Trupa a susținut primul spectacol post-pandemie la data deschiderii turneului The North American Siege 2022 cu Behemoth și Napalm Death pe 16 aprilie 2022.

Amott a declarat despre Deceivers: „După ce tocmai am sărbătorit cea de-a 25-a aniversare ca grup acum lansăm cel de-al 11-lea album de studio. Este, fără îndoială, întotdeauna o provocare să ridici ștacheta de fiecare dată. Atât în ​​ceea ce privește scrierea pieselor, cât și în ceea ce privește producția. Poate fi un pic descurajant înainte de a începe efectiv lucrul la un nou material. Dar odată ce începem, ne cufundăm complet în procesul creativ. Chiar nu există nimic altceva în lume și suntem foarte concentrați. Și credeți sau nu, în cea mai mare parte, ne distram foarte mult făcând muzică! Crearea albumului Deceivers nu a fost diferită. Încă o dată am înlăturat lumea exterioară și am intrat adânc în zona artistică. Este Arch Enemy la viteză și putere maximă.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*