Asculta noul single Hollywood Undead (Video)

Formatia americana de…rap-rock, HOLLYWOOD UNDEAD, va lansa un nou album in ianuarie 2013. Daca sunteti fani ai genului, aveti sansa sa ascultati noul single al trupei, „We Are”, lansat de curand. 

Reactia fanilor a fost foarte buna iar formatia este incantata ca a reusit sa delecteze publicul genului.

In piesa se vorbeste despre rezistenta colectiva. Folosim Los Angelesul ca fundal pentru istorisirea unei povesti care are legatura cu acea <majoritate tacuta>, reprezentata de comunitati. Consider ca piesa este o buna introducere a noului album <Notes From The Underground>. Ea reuseste sa creeze o imagine unitara a trupei. Mai mult, reprezinta o oda adusa tineretii noastre ratacite„, a declarat Johnny 3 Tears.

Am reusit sa ne pastram identitatea underground. Cand compunem melodii, vorbim despre acele locuri la care oamenii nu vor sa se uite si despre care nu vor sa vorbeasca deschis. Pe masura ce oamenii imbatranesc, se obisnuiesc sa minta si sa se minta. Noi avem o legatura cu tinerii pentru ei pastreaza acea urma de sinceritate. Tinerii nu stiu cat de rele sunt anumite lucruri de fapt. Noi le spunem adevarul„, a continuat muzicianul.

Membrii trupei sunt implicati intr-un proces care il are ca personaj principal pe Deuce, un fost component al Hollywood Undead. Potrivit acestuia, toti cei 6 colegi ai sai l-au batut ca urmare a unei certe.

Urmareste videoclipul cu versuri al piesei „We Are” mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*