Axl Rose, viitorul solist vocal al formatiei AC/DC?

450 vizualizări

În această perioadă circulă zvonul cum că Axl Rose, solistrul vocal de la Guns N’ Roses, va cânta cu membrii trupei AC/DC atunci când aceasta se va întoarce pe scenă pentru turneul european şi ulterior cel american (foto). Cum nimic nu este confirmat oficial, site-ul TMZ, are o fotografie cu solistul de la Guns N’ Roses care pleacă de la acelaşi studio de la care pleca ulterior şi membrii trupei australiene.

Acest lucru se întâmplă în condiţiile în care, solistul Brian Johnson care a fost vocalistul trupei din anul 1980, a fost sfătuit de către doctori să îşi înceteze activitatea muzicală pentru că altfel poate să îşi piardă definitiv auzul. Chiar dacă Brian Johnson susţine că are probleme cu o singură ureche şi că de vină sunt maşinile de curse şi nu muzica, trupa a început deja să caute un înlocuitor pentru concertele programate în Europa începând cu luna mai a acestui an.

Aceste zvonuri au început odată ce DJ-ul Atlanta Radio, Jason Bailey, a spus în cadrul emisiunii lui că a aflat dintr-o sursă foarte sigură cine îl va înlocui pe Brian Johnson în turneul celor de la AC/DC din acest an. O replică din partea AC/DC a fost ’’Nu este nimic anunţat oficial. Vă vom ţine la curent dacă ceva se schimbă’’.

Colaborator: Firmilian Talpan


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*