Ayreon – „Everybody Dies” (piesă nouă)

680 vizualizări

Arjen Anthony Lucassen, omul din spatele legendarului proiect AYREON, a mai dezvăluit o piesă de pe noul album „The Source”, pe care fanii îl așteaptă cu sufletul la gură. Este vorba despre „Everybody dies”, al doilea single lansat după ce, în urmă cu o lună, olandezul posta „The day that the world breaks down”.

Pentru „Everybody dies”, Lucassen a colaborat din nou cu soliști din trupe metal cunoscute, cum ne-a și obișnuit de altfel în toate albumele conceptuale pe care le-a compus până acum. Cei care apar în acest single sunt: Mike Mills (Toehider), Tommy Karevik (Kamelot, Seventh Wonder), Tommy Giles Rogers (Between the Buried and Me), Russell Allen (Symphony X), Hansi Kursch (Blind Guardian), Michael Eriksen (Circus Maximus), Tobias Sammet (Edguy, Avantasia) și Floor Jansen (Nightwish).

Noii piese i s-a creat și un lyric video (cu ajutorul lui Wayne Joyner), pe care îl puteți urmări mai jos:

„The Source” este al nouălea album de la Ayreon și urmează să apară integral la data de 28 aprilie 2017 via Mascot Label Group. Tematica este science fiction, fiecare personaj fiind portretizat de câte un solist, iar povestea redă lupta dintre populația planetei Alpha și tehnologia, care ajunge să domine umanitatea.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*