Basistul Peter Baltes a părăsit formația Accept

Peter Baltes a anunțat că a părăsit grupul german ACCEPT, formație în care a fost membru din anul 1971.

Acesta a declarat: „Vă anunț că am părăsit poziția de basist din Accept. Am fost alături de trupă încă de la începuturi și mulți ați fost alături de mine în tot acest timp. Vreau să vă mulțumesc pentru anii pe care i-am împărțit împreună. Keep it metal!”

Chitaristul Wolf Hoffmann a declarat la rândul său că Peter a fost alături de Accept aproape patru decenii și că au trăit împreună numeroase momente emblematice. „Amintindu-mi de toți acești ani, mereu voi prețui începuturile noastre și nenumăratele ore pe care le-am petrecut pentru a compune piese și pentru a călători prin lume în turnee. Am crezut că în ultimii zece ani, după reînvierea Accept, vom continua aventura împreună până când unul dintre noi va muri pe scenă. M-am înșelat”.

„Desigur că îmi va fi dor de fratele meu din muzică. Un lucru este cert: Accept va continua!”

Formația germană a lansat de curând un album live, intitulat „Symphonic Terror – Live At Wacken 2017”, via Nuclear Blast. Discul conține înregistrarea concertului pe care Accept l-a susținut în data de 3 august 2017 la Wacken Open Air în fața a aproape 80.000 de spectatatori.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*