Beyond the Gates a lansat piesa „Infected”

105 vizualizări

Comunicat de presă:
Beyond the Gates
este cel mai nou proiect muzical de metal din Timisoara lansat in Decembrie 2020.

Acesta a debutat in 25 Decembrie prin singleul  „Infected” care imbina elemente din metalcore precum chitari agresive, voce growl, cu elemente specifice trap/hiphop precum sintetizatoare, beat-uri moderne sau tehnica vocala rap.

Initiatorul proiectului este Alex Rizea, membru fondator Within the Nova care s-a reintors in peisajul underground dupa o pauza de 2 ani.

„Dupa o pauza lunga in care nu am scos nimic, am reusit sa-mi adun puterile ca sa lansez aceasta prima piesa.

Momentan Beyond the Gates este un proiect personal, nefiind implicati alti oameni. Motivul a fost simplu – daca nu mi-am gasit persoane alaturi de care sa cant, am decis sa imi lansez o provocare singur, de a face o piesa si un concept de la cap la coada in sistem DIY 100%.”, a declarat Alex Rizea

Amintim ca Alex a fost co-fondatorul Within the Nova, o formatie timisoreana de metalcore activa intre 2016-2018, care a reusit sa castige iubirea multor fani ai genului respectiv din Romania si nu numai prin piese precum Forsake the Crown sau

Infinity de pe albumul Infinite Cycles (2018). In prezent Alex este singurul membru fondator implicat intr-un proiect muzical activ.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*