Black Veil Brides lansează videoclipul pentru Devil

Black Veil Brides april 2021
Black Veil Brides april 2021

În urma lansării recente a EP-ului digital The Mourning, Black Veil Brides au lansat un videoclip pentru piesa Devil. Piesa plină de energie a devenit preferata fanilor în turneul actual al trupei, consolidându-și locul printre alte hituri. Grupul format din Andy Biersack, Jake Pitts, Jinxx, Lonny Eagleton și Christian Coma este în turneu în America de Nord. Videoclipul a fost filmat în timpul spectacolului Black Veil Brides din Mexico City, pe 26 octombrie 2022. Videoclipul a fost regizat de colaboratorul vizual Edwin Daboub.

Trupa lansează, de asemenea, noi produse de sărbători, în ediție limitată, inspirate de single-ul Devil

The Mourning a fost lansat pe 21 octombrie prin Sumerian Records. Materialul a fost produs și mixat de Erik Ron (Godsmack, Bush) la Gray Area StudiosThe Mourning include Saviour II, care este continuarea pentru Saviour, apărută pe Set The World On Fire. Piesa lansată în 2011 a fost scrisă ca o scrisoare către fani, spunând că ei și muzica lor vor fi alături de ei în momentele cele mai întunecate. Saviour II este o continuare a acestui mesaj – că, pe măsură ce anii au trecut, ei rămân fideli acestui lucru și vor să reafirme că sunt încă aici pentru oameni.

Solistul Andy Biersack, declară: „Black Veil Brides a fost întotdeauna o trupă profund legată de fani. Cariera noastră s-a bazat  mult pe ușile care deschise de pasiunea și dăruirea pe care armata BVB le-a arătat întotdeauna pentru noi. În primele zile ale trupei, Saviour a fost scrisă ca o scrisoare de dragoste pentru ei. A fost o șansă de a spune cât îi apreciem și că vrem să le fim și noi alături. Pe măsură ce anii trec și viețile și vremurile se schimbă , singurul lucru care a fost întotdeauna o constantă este acea conexiune cu publicul nostru și, deși suntem doar muzicieni, vrem întotdeauna să facem tot posibilul pentru a oferi divertisment, evadare și inspirație oamenilor și piesa este o șansă de a reafirma acest mesaj”.

Cel mai recent album Black Veil Brides, The Phantom Tomorrow, a apărut în octombrie 2021. Cel de-al treilea LP-conceptual și cea mai ambițioasă lansare a trupei până în prezent este compusă dintr- o duzină de piese, inclusiv Scarlet CrossCoperta pentru The Phantom Tomorrow a fost creată de Eliran Kantor. Materialul a fost produs de Erik Ron și coprodus de chitaristul Jake Pitts.

Vocalistul Andy Biersack și bateristul Christian „CC” Coma au vorbit despre planurile trupei de a continua The Phantom Tomorrow. LP-ul a fost un material conceptual despre  anti-eroul The Blackbird și un grup de proscriși, cunoscuți ca The Phantom TomorrowAndy a spus: „Avem probabil șase – opt melodii care sunt un fel de extensie a poveștii. Nu sunt sigur cum vor fi lansate. Inițial am vrut să fac o parte a doua. Poate vor fi niște single-uri sau duologii sau cum vreți să le spuneți, dar avem ceva material.”

CC a adăugat: „Este incredibil. Am primit mixajele finale și alte chestii și le-am ascultat. Adică, sunt unele dintre melodiile mele preferate, cele mai bune pe care le-am făcut vreodată. Nimic nu a sunat niciodată mai bine”, a spus el. „Cred că ne-am descurcat atât de bine împreună în timpul întregului proces și al pandemiei. Și cred că, pur și simplu, creativitatea ne leagă unul de celălalt. Cred că acesta este cel mai bun lucru pe care l-am facutt vreodată, să fiu sincer.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*