Blacksheep a lansat EP-ul „Weather Report”

by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Noul material BLACKSHEEP„Weather Report EP” a fost lansat astazi, 15.05.2017, si se poate asculta sau downloada de pe pagina oficiala de bandcamp a formatiei, folosind linkul: https://blacksheeproll.bandcamp.com/album/weather-report

„BLACKSHEEP –  Weather Report” este primul videoclip oficial al formatiei bucurestene si este semnat de inegalabilul artist Costin Chioreanu impreuna cu Gina Sandulescu – Twilight13media (At the Gates, Arcturus, Mayhem, Napalm Death, Sigh etc).

Videclipul piesei „Weather Report” poate fi vizionat aici:

Materialul a fost inregistrat la Vanilla Sound Studio si And Justice For Roll Productions, in perioada martie – aprilie 2017, iar de productia acestuia s-au ocupat urmatorii: Cristian Dunarintu (Big Fat Sound) si Liviu Gugui – ingineri de sunet, Alexandru Mîsu si Liviu Gugui – mix si master.

by Miluta Flueras http://fb.com/miluta7

Blacksheep va concerta in cadrul editiei din acest an a festivalului Rockstadt Extreme Fest, eveniment ce se va desfasura in perioada 10 – 13 august, la Rasnov. In luna septembrie Blacksheep va participa la editia cu numarul 6 a festivalului „Something For The Core”.

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*