Blink 182 au lansat piesa Edging

blink182
blink182

Trupa Blink 182 s-a reunit de curând și a lansat, pe 14 octombrie, noua piesă, Edging. Formația americană a anunțat lansarea unui nou disc pe vinil, dar și un turneu mondial. Noul single Edging este deja foarte apreciat în presa online și pe platformele de streaming, oglindind perfect stilul celor trei binecunoscuți muzicieni. 

Blink 182 este o trupă americană de punk- rock, formată în Poway, California, în anul 1992. Grupul a apărut dintr-o scenă skate- punk suburbană, din sudul Californiei și a câștigat notorietate pentru spectacolele live pline de energie și umor. Deși sunetul lor s-a diversificat de-a lungul carierei formației, stilul lor muzical îmbină melodicitatea pop cu punk rock-ul rapid. Versurile se concentrează pe relații, frustrarea adolescenților și maturitatea – sau lipsa acesteia.

Formația americana a captivat atenția publicului cu cele opt albume de studio: Cheshire Cat (1995), Dude Ranch (1997), Enema of the State(1999), Take Off Your Pants and Jacket(2001), Blink-182(2003), Neighborhoods(2011), California(2016) și Nine(2019).

Formația, în actuala componență, înseamnă basistul/vocalistul Mark Hoppus, chitaristul/vocalistul Tom DeLonge și bateristul Travis Barker. Revenit de curând în trupa, Tom DeLonge i-a mulțumit lui Mark Hoppus (unul dintre membrii fondatori ai grupului) pentru implicarea sa, declarând că mereu va face parte din familia Blink, oriunde s-ar afla. Pentru Tom DeLonge, Edging este primul single cu Blink după o pauză de câțiva ani.

În prezent, trio-ul se concentrează asupra turneului de reuniune, care va avea loc anul viitor, iar piesa Edging dovedește faptul ca Tom DeLonge, Mark Hoppus și Travis Barker sunt capabili încă să creeze muzică pop- punk, de o prospețime deosebita. Este primul turneu al celor trei artiști reuniți, în aproape 10 ani.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*