Bono (U2): „Suntem pe punctul de a deveni irelevanti!”

699 vizualizări

Autor: Ioana Piscoi

Imediat dupa lansarea online a unei noi piese semnate U2, “Invisible”, Bono a stat de vorba cu Zane Lowe de la BBC Radio 1 cu care a discutat despre viitorul album al trupei.

Intrebat daca este dificil sa ramai relevant in contextul muzical actual, Bono a replicat: “Suntem pe punctul de a a deveni irelevanti. Ar trebui sa creezi material care conteaza pentru tine si care defineste ceea ce esti, sa tii cont prin ceea ce treci si ceea ce simti la un moment dat. Iar daca acest lucru devine relevant pentru alti oameni, este nemaipomenit. Dar din pacate nu putem sti asta.”

Bono a mai vorbit si despre inspiratia grupului in conceperea celui de-al 13-le album din cariera, care deocamdata nu are un titlu, spunand: “Ne-am reintors la ideea de baza: de ce vrem sa fim o trupa in primul rand? Obisnuiam sa ascultam Ramones si Kraftwerk  – influente pe care le puteti asculta in piesa “Invisible”. Pot spune ca aceste doua trupe mi-au stimulat inspiratia”.

Solistul U2 a confirmat faptul ca inca se lucreaza la noul disc, care va fi finalizat in decursul a doua luni. Cu privire la o potentiala reintoarcere pe scena, Bono si-a exprimat dorinta de a canta “indoors”.

Starul a precizat faptul ca iubeste show-urile outdoor mari, avand parte in trecut de cele mai frumoase seri din viata lui in timpul unor astfel de evenimente.  Pentru acest album insa, trupa isi doreste sa inceapa indoors. Le-ar face mare placere sa cante, spre exemplu, la O2 Arena (UK). Artistul declara ca: “uneori este placut sa realizezi si concerte mai intime”.

Suntem curiosi cum va suna noul album!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*