Bring Me The Horizon – „Medicine” (videoclip nou)

Britanicii de la BRING ME THE HORIZON (foto) au publicat un videoclip nou pentru piesa „Medicine”, pe care îl puteți viziona mai jos.

Piesa este extrasă de pe viitorul material discografic al trupei, intitulat „Amo”, care va fi lansat oficial în data de 25 ianuarie 2019.

Bring Me The Horizon este unul dintre primele nume confirmate pentru Electric Castle 2019, care va avea loc la jumătatea lunii iulie a acestui an.  Poate cea mai ambițioasă trupă rock britanică a momentului, BMTH va lansa oficial, la începutul anului viitor, un nou album cu care va porni imediat într-un turneu de promovare în Europa și Australia. Doar două piese de pe viitorul Amo au fost prezentate până acum, dar fanii adevărați știu deja că albumul nu va semăna cu nimic din ce trupa a creat anterior. Pornită la drum ca o trupă deathcore, BMTH a experimentat foarte multe genuri de-a lungul celor șase albume înregistrate, ceea ce i-a ajutat foarte mult în a cuceri public din întreaga lume și i-a transformat în cap de afiș pentru cele mai importante festivaluri din Europa, precum Electric Castle.

Abonamentele pentru Electric Castle 2019 se pot cumpăra online de pe www.electriccastle.com.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*