Bucharest Metal Nights – editia X

200 vizualizări

Bucharest Metal Nights ajunge la editia cu numarul 10 si nu putem sarbatori decat in stil, intr-o zi de sambata si cu o portie ‘antrenanta’ de metal plus cateva surprize live! Asadar, muzica PANTERA si METALLICA live la Club Fabrica!

Pe 30 martie avem chemare la wall of death, moshpit, crowdsurfing si stage diving cu:

Domination (PANTERA tribute band) – Singura formatie tribut Pantera din Romania revine pe scena din capitala, de aceasta data cu un setlist extins pus in scena de aceeasi Cezar (Vita de Vie), Stefan (ex-Negura Bunget), Adi (Changing Skins) si Cristi (Vooodoo). Ultima aparitie Domination a avut loc in luna decembrie alaturi de Brujeria, concert considerat de multi drept unul din cele mai memorabile showuri de gen. Filmarea de mai jos o si dovedeste!

Trupa Masterpiece este prima formatie tribut METALLICA din Romania, alcatuita din membrii cu o vasta experienta muzicala, fiecare cantand in diferite trupe consacrate din tara.

Vocea formatiei este nimeni altul decat Andy Ghost (Altar), alaturi de care evolueaza Szabi – chitara (Voices Of Silence), OQ – chitara (Negura Bunget), Liviu – chitara bas (Hungry For Heaven) si Adi – tobe (Voices Of Silence). Aflati la BMN in calitate de invitati speciali, Mastepiece promit un setlist cu cele mai cunoscute piese Metallica.

‘METALLICA sunt regii incoronati ai muzicii metal, sunt cei care au reusit sa combine sound-ul agresiv cu o melodicitate aparte, viteza si virtuozitatea cu tehnica muzicala, versurile si mesajele adanci cu refrenele usor de retinut. Au inregistrat sute de piese, au sustinut mii de concerte, au miscat milioane de inimi, este de netagaduit ca au lasat o amprenta eterna in istoria muzicii universale. Au facut asta de-a lungul a trei decenii, au modelat generatii intregi de ascultatori dar si de muzicieni, au inspirat nenumarati oameni de pe intrega planeta. Dupa 30 de ani trupa Metallica inca este aici si este o prezenta extraordinara, o „entitate” plina de energie si dinamism. In concluzie: Metallica is the Metal MASTERPIECE! (Andy Ghost)

Negative Core este una din cele mai active si promitatoare trupe din underground-ul romanesc, numeroase aparitii live, un album full-length si o prestatie excelenta alaturi de Brujeria..motive suficiente pentru o noua invitatie. Un groove metal prestat impecabil, presarat cu influente preluate din partea unor nume ca Meshuggah, Lamb Of God, Machine Head sau Pantera.

Rock N Ghena este una din acele formatii cu spirit hardcore 100%, atat liric cat si muzical. Cu o activitate de peste 10 ani, Rock N Ghena raman fideli influentelor hardcore americane (in special Agnostic Front, Madball sau Sick Of It All) si vin la Bucuresti pentru o noua lectie de mosh si stage diving. Cei care i-au vazut pe scena alaturi de Brujeria stiu deja ca Rock N Ghena isi merita statutul.

Evenimentul are loc in Club Fabrica din Bucuresti iar pretul unui bilet
este de 20 de lei. Biletele pot fi gasite online pe www.metalhead.ro/bilete sau iabilet.ro precum si in ziua concertului, la intrarea in club.

Un eveniment organizat de METALHEAD.RO si Mighty Owl Productions.

Sursa: Comunicat Metalhead.ro


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*