Cannibal Corpse, nou album la vara

471 vizualizări

Autor: Vladimir Gheorghiu

Greii death metal-ului de la Cannibal Corpse au o veste buna pentru fanii lor. Incepand de saptamana viitoare trupetii vor intra in studioul Audiohammer din Sanford, Florida pentru a inregistra viitorul album al formatiei care se vrea a fi lansat in aceasta vara, conform Blabbermouth.net
 
Intr-un interviu recent, Alex Webster basistul trupei a vorbit despre decizia trupei de a lucra cu producatorul Mark Lewis: „Chiar ne place ce a facut pana acum.”
 
„Pe ultimele 3 albume am lucrat cu bunul meu prieten Erik Rutan. E unul dintre cei mai buni. Dar ne-am gandit sa incercam ceva diferit, nu din cauza ca suntem nemultumiti de Erik, pentru ca el a facut o treaba minunata, dar pentru ca am vrut sa aducem o schimbare. Am lucrat cu Erik 8 ani de zile. Hai sa ii dam o sansa lui Mark si sa vedem ce iese.”
 
Producatorul Mark Lewis a mai lucrat cu trupe precum Devildriver, Whitechappel, Six Feet Under si Deicide ceea ce arata ca are un portofoliu destul de masiv si plin de experienta. Speram ca si colaborarea cu Cannibal Corpse sa fie una rodnica si sa ii multumeasca atat pe fani cat si pe trupa.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*