Cargo/23.01.2014, Hanul cu Tei, Bucuresti

Nu foarte multe formatii reusesc sa se ridice la nivelul prestatiilor de pe scenele mari atunci cand ofera un show intim, cum a fost cel pe care l-a sustinut Cargo in beraria „Hanul cu Tei”, pe data de 23 ianuarie 2014.

Aceasta formatie veterana, care a supravietuit schimbarilor de componenta dar si succesiunii nemiloase a generatiilor, stie cum sa faca in asa fel incat fiecare concert sa fie un omagiu adus (ne)bunul si (ne)induratorului zeu al sexului, „drogurilor” si rock’n’rolului.

Pe o scena mica, dar confortabila, baietii, si-au instalat instrumentele si, fara mofturi, au oferit un concert foarte reusit prin care si-au promovat viitorul disc, „A 5-a dimensiune”, de pe care fanii au avut ocazia sa asculte doua piese: omonima „A 5-a…” si „Nu ma lasa sa-mi fie dor”.

Concertul a inceput in forta cu melodii consacrate si infailibile ca „Ziua Vrajitoarelor” si „Nu pot trai fara tine”.

 

S-au cantat si piese mai putin auzite la show-urile mari Cargo – „Ochii din sertar”, sau „Frunza verde”. Ca de obicei, trupa a facut show si a „decorat” cantecele cu mult ear-candy, cum ar fi solo-uri bogate si jam-uri inedite.

La un moment dat, basistul Florin Barbus-a lasat cuprins de atmosfera „electrica” si s-a urcat pe boxe, dovedind ca dimensiunea spatiului nu trebuie sa atenueze natura exploziva a unui concert rock. Formatia a facut o mica pauza, timp in care membrii prietenosi s-au fotografiat cu fanii.

CargoIgrisan

Cargo a revenit repede pe scena si a dat frau liber unei alte sedinte „intensive” de rock. Ne bucuram foarte mult ca baietii viziteaza mai des Bucurestiul in utlima vreme si asteptam cu nerabdare viitorul disc, care va fi cu siguranta prilej de „nopti crunte de betie” pentru admiratorii grupului.

Bineinteles ca fanii nu au uitat ca in urma cu vreo cateva zile, chitaristul Adi Barar si-a sarbatorit ziua de nastere. Oamenii s-au urcat pe mese si i-au cantat lui Adi un „La multi ani” din toata inima, gest care l-a impresionat pe muzician.

CargoBas

Asadar, desi gig-ul a avut loc intr-o locatie micuta, show-ul nu a avut de suferit deloc. Dimpotriva! Cargo a aratat ca rockul adevarat nu este limitat de spatiu. Speram sa ii revedem in curand pe muzicieni in capitala!

Vizualizati o galerie foto vasta AICI.

Foto: Vladimir Gheorgiu


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*