Castiga postere cu autografele membrilor formatiei Amon Amarth.

AMON AMARTH, AS I LAY DYING si SEPTICFLESH vor ajunge pentru prima oara in Romania intr-un concert prezentat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan) in cadrul turneului european "Surtur Rising Tour". Evenimentul va avea la Arenele Romane din Bucuresti (intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere) in ziua de sambata, 19 noiembrie 2011.

Amanunte: www.promusicprod.ro/amonamarth

Poti castiga un poster cu autografele membrilor formatiei AMON AMARTH daca intri pe pagina noastra de FACEBOOK, iar dupa ce dai Like ne spui care este cea mai interesanta piesa a trupei, din punctul tau de vedere.
Pregatim 10 postere pentru fanii adevarati!!! …iar acestea se ridica in data concertului de la intrarea speciala a invitatilor.

Reamintim ca biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
78 lei pentru primele 150 bucati Sold Out!
87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 15 octombrie 2011
95 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 18 noiembrie 2011
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 19 noiembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

CASTIGATORII:

Liviu Black
George Sorin Dumitru
Cristina Gheorghe
Anna Nicula
Anna Lungu
Irina Sanda
Bogdan Tanase
Stefan State
Warheart Alex
Norocel Bocaniala

 Persoanele castrigatoare isi vor ridica premiul dupa concert de la intrarea principala.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*