Children Of Bodom: videoclip nou pentru „Hexed”

318 vizualizări

Extrasă de pe „Hexed” (2019), al zecelea album de studio lansat de formația finlandeză de melodic death metal Children Of Bodom, title track-ul (adică tot Hexed) a primit un videoclip animat realizat de studenții la Design (Animație și Interactive Media) de la RMIT University din Melbourne, Australia.

Videoclipul a fost regizat de Lucas Cappy și James McIntosh, produs de Aaron McLoughlin și Simon Norton,  care au petrecut în jur de 3000 de ore lucrătoare cu echipa de animatori: Zachary Bossie, Elizabeth Brown, Jordan Caine, Lucas Cappy, Claire Gibson, Cassidy Liddle, James McIntosh, Nathaniel Ng, May Nichols, Kate Schumann, Debrina Setiawan, Yifan Shi, Oscar Song, Jale Soysal, William Thomasz, Song Yingxue, Bao Yiquian.

Producătorul Aaron McLoughlin spune: Ca de obicei, ne place să venim cu ceva care se potrivește formației, deci ne-am inspirat din versuri, dar și din vizualurile monocromatice care se regăsesc în fiecare album și videoclip Children Of Bodom. Deci am decis că un filmuleț horror alb-negru ar fi fain – pe un lac, evident! Și a trebuit să-l includem pe Roy, bineînțeles.

Deși „Hexed” e o piesă rapidă, O parte din distracție a fost să creăm un univers cinematic care să se potrivească cu tehnica precisă a muzicii. Studenții la animație de la RMIT University din Melbourne, Australia, sunt unii dintre cei mai talentați oameni și cred că au făcut o treabă bună cu acest proiect. Să animezi clipuri metal la facultate e amuzant, iar echipa a fost încântată să creeze acest film pentru Children Of Bodom.

Imagini pentru children of bodom hexed

„Hexed” a fost produs de Mikko Karmila, înregistrat la Danger Johnny Studios cu excepția clapelor care au fost înregistrate de Janne Wirman la Beyond Abilities Studios. Albumul a fost mixat și masterizat la Finnvox Studios în Helsinki, Finlanda.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*