Chitaristul Amon Amarth spune că ideea de „An evening with” a venit de la ei

523 vizualizări

Înaintea concertului de pe 15 noiembrie din Munich, Germania, Amon Amarth a acordat un interviu pentru Grasser Production, unde chitaristul Johan Soderberg și toboșarul Jocke Wallgren au vorbit despre diferite lucruri, de la a ocupa locul formației Iron Maiden la cum ideea de „an evening with” – practicată de Machine Head – a fost a lor.

Când au fost întrebați dacă, luând în considerare discografia și succesul crescând al formației, ar putea fi înlocuitori pentru Iron Maiden la marele festivaluri și dacă ar putea umple arene, Soderberg a spus: Nu ne văd ca înlocuitori pentru Iron Maiden sub nicio formă. Bineînțeles, într-o zi o să se retragă probabil, apoi o să avem nevoie de alte trupe să le țină locul.

Apoi a venit vorba despre formatul de „an evening with”, un format live unde trupa cântă mai mult timp – în jur de 2-3 ore – și nu are nevoie de alte trupe în deschidere, și dacă Amon Amarth are de gând să mai facă așa ceva curând. Totuși, discuția ia o întorsătură și aflăm că această idee a fost întâi practicată de Amon Amarth, apoi de Machine Head.

Chiar noi le-am spus despre chestia asta, spune Johan. Am făcut-o înaintea lor. Apoi adaugă: E posibil să mai facem, cine știe, dar nu pentru turneu, ci poate un show mai special, iar Wallgren completează cu: N-am nimic împotrivă.

Amon Amarth a lansat ultimul album, „Berserker”, în mai via Metal Blade Records. A fost înregistrat la Sphere Studios în California alături de producătorul Jay Ruston (Anthrax, Steel Panther, Uriah Heep, Stone Sour).

Machine Head revine la București (club Quantic) pentru un concert special de 3 ore, structurat în două părți. În prima parte va fi prezentat celebrul material „Burn My Eyes” (1994), iar în partea secundă alte piese de rezistență din discografia trupei, inclusiv ultimul material discografic „Catharsis” (2018).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*