Cine va fi noul toboșar al formației HIM?

De curând, fanii HIM au trăit o mare bucurie la auzul veștii că formația lor favorită va concerta din nou în România (Timișoara, 31 iulie, Parcul Rozelor), după o pauză de mai bine de 9 ani.

Primul spectacol al finlandezilor a avut loc în 2006 la prima ediție a Festivalului Artmania. Însă, după acest show, HIM nu a mai călcat în țara noastră, în ciuda turneelor care au trecut prin apropiere.

Acum, se pare că formația a pus de un tour european, întrucât, pe lângă concertul din România, Ville Valo & Co. vor cânta și în Ungaria, Slovacia, Cehia și Germania, Polonia și Rusia. Pentru datele întregului turneu european, click AICI.

Cu toate acestea, marea întrebare a fanilor este cine îl va înlocui pe toboșarul Mika Kristian Karppinen („Gas”) care și-a anunțat plecarea din trupă în ianuarie 2015. Artistul a citat motive personale, vorbind despre dorința sa de a întemeia proiecte personale. Cu toate acestea, gurile rele cred că de vină pentru demisia lui Gas este o boală cronică a nervilor brațelor, care l-ar împiedica pe artist să mai cânte.

În momentul de față, HIM nu a făcut o declarație oficială referitoare la toboșarul care îi va lua locul lui Gas dar zvonurile spun că este posibil ca însuși Karppinen să susțină aceste concerte.

Mai multe despre concertul HIM din Timișoara de pe data de 31 iulie 2015 și despre bilete AICI. Evenimentul este prezentat de Phoenix Entertainment împreună cu Primăria Timișoara


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*