Compact canta pe 16 octombrie la Hard Rock Cafe

275 vizualizări

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 16 octombrie 2014, incepand cu ora 21:30, la un nou concert pentru prieteni sustinut de COMPACT! Trupa va canta pe scena din Hard Rock Cafe hiturile care i-au facut celebri dar si piese noi in cadrul unui show prezentat de vinurile Purcari.
 
Infiintata in 1977 la Cluj-Napoca, adica de mai bine de 35 de ani, COMPACT si-a castigat in lumina reflectoarelor, pe scena, statutul de trupa emblema a rockului romanesc! In 1980 dupa doar 3 ani de activitate, castiga marele premiu la festivalul „Perpetuum Vox Transilvaniae”, exact in momentul cand Paul Ciuci se alatura trupei. La nici doi ani castiga Marele Premiu al Festivalului Rock de la Costinesti, un eveniment etalon al acelor vremuri. Tot in acelasi an apare si primul LP al trupei in seria „Formatii rock” la Electrecord. COMPACT au sustinut in acea perioada aproximativ 300 de concerte pe an, asa ca in 1985 trupa scoate „Fata din vis”, LP care le aduce si succesul la nivel national. Dupa turnee in URSS si Bulgaria, trupa scoate in 1988 albumul „Cantec pentru prieteni”, album ce le aduce consacrarea pe piata muzicala romaneasca. Pana in 2007, COMPACT scoate 14 materiale discografice, intr-adevar una din valorile muzicii romanesti!
 
Biletele pentru concertul BestMusic cu COMPACT din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.
 
Acestea costa 50 de lei cu loc la masa si 70 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

– Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
– Magazinul Muzica
– Agentiile Perfect Tour – Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100
– Hard Rock Cafe

Extra:
– Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore aici.
– de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro
 

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!
 
Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts – www.bestmusic.ro, powered by ROCK FM si METALHEAD

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*