Concert Arch Enemy și Jinjer în București

2.572 vizualizări

Suedezii de la ARCH ENEMY (foto) au anunțat că urmează să susțină un concert în această toamnă în România.

ARCH ENEMY şi Jinjer vor concerta la Club Quantic pe scenă Open Air pe 20 septembrie ! Concertul face parte din turneul „Will To Power” care ajunge şi la Bucureşti.

Arch Enemy

Arch Enemy, formaţia suedeză de melodic death metal, activează de aproape două decenii în scenă metalului european, oferind publicului nouă albume de studio ce au devenit materiale de referinţă ale genului. După schimbarea majoră în care solistă Angela Gossow i-a predat ştafeta Alissei White-Gluz, Arch Enemy şi-a demonstat din nou profesionalismul printr-ul album perfect, intitulat „War Eternal”, în 2014 şi un material live excepţional, intitulat The Stages Burn!”, lansat în primăvară anului 2017. Arch Enemy a concertat pe scenele celor mai importante festivaluri metal din Europa, fiind una dintre formaţiile care au adus schimbări importante în metalul extrem european.


Jinjer

Formată în anul 2010, după ce Tatiana Shmailyuk a devenit solistă trupei, Jinjer şi-a câştigat în scurt timp titlul de cea mai bună trupa de metal din Ucraina. Cu influenţe precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death sau Chimaira, Jinjer abordează un mix inteligent de progressive şi groove metal împodobit cu elemente funk, raggae şi jazz. Dedicaţi în totalitate muzicii pe care o crează, ucrainenii de la Jinjer au lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind „King of Everything”, material lansat sub egida casei de discuri Napalm Records. România este o ţară în care Jinjer cântă cu nostalgie de fiecare dată, fiind una dintre primele ţări în care le-a fost apreciată muncă.

Biletele se găsesc în format electronic  la următoarele preţuri:

-EARLYBIRD: 75 Lei Acces General, 90 Lei Golden Circle – până pe 15 iulie;
-PRESALE 1: 85 Lei Acces General, 100 Lei Golden Circle – până pe 15 august;
-PRESALE 2: 90 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle – până pe 20 sept;
LA INTRARE: 100 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle – în limita biletelor disponibile

Facebook event: www.facebook.com/events/1041559829278168

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Sursa: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*