Concert byron in Oradea

Vineri, 16 mai, trupa byron lanseaza la Oradea noul album „Melancolic” ce cuprinde piesele de pe coloana sonora a serialului original HBO „Ramai Cu Mine”! Concertul va avea loc in Green Pub in sala de concert (Pasajul Vulturul Negru, nr. 2-4) si va incepe dupa ora 20:30. Informatii la telefon 0771 721 923.
BILETELE S-AU PUS IN VANZARE LA BAR IN GREEN PUB
Albumul byron – „Melancolic” cuprinde peste 15 piese noi pe care le-ati auzit in serialul HBO „Ramai Cu Mine” cum ar fi „Melancolic” (piesa de generic), „Masa Pentru Doi”, „XX” sau „1, 2, 3”.
Inregistrarile pieselor au inceput in luna august 2013 si s-au desfasurat la Bucuresti in studioul Real Sound & Vision, avandu-l ca inginer de sunet pe Victor Panfilov. Din partea HBO, byron au colaborat cu producatorul muzical Adam Balazs, care a coordonat muzica de film si pentru productiile „The Butterfly Effect 3”, „California Dreaming” sau documentarul „Born And Bred”.
Asculta noul single byron – „Masa Pentru Doi” pe Deezer!
byron sunt o trupa de rock alternativ/progresiv infiintata in 2006 de catre Dan Byron, fost membru in Kumm si Urma. De atunci au sustinut nenumarate concerte in tara dar si in strainatate, au inregistrat 5 albume de studio, au lansat primul DVD unplugged romanesc („Acoustic Drama”), au avut un concert difuzat pe HBO Romania („Live Underground” filmat in Salina Turda, disponibil si pe DVD si Blu-ray) si, cel mai recent, au compus coloana sonora a serialului HBO „Ramai Cu Mine”.
byron – „Cu Capul In Nori”
Haideti asadar vineri, 16 mai, in Green Pub din Oradea pentru o intalnire cu una dintre cele mai neobosite si mai inovatoare trupe romanesti ale ultimului deceniu! Intrarea la concert va fi 20 de lei.
byron:
Dan Byron – voce, chitara, flaut
Sergiu Mitrofan „6fingers” – clape, chitara, voce
Laszlo Demeter – bas
Dan Georgescu – tobe
Youtube: http://youtube.com/byronvideos

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*