Concert FusionCore in Bucuresti

490 vizualizări
FusionCore vor concerta la Ageless Club pe data de 11 Mai (Sambata). Concertul va incepe la ora 21:00 iar pretul unui bilet va fi de 15 RON.
FusionCore
FusionCore poate fi definita ca o trupa de Nu-jazz, care reuneste mai multe genuri muzicale de la jazz la funk, bossa nova, rock progresiv sau chiar metal.
Formatia a participat la diverse festivaluri (Student Fest / Coke Live / Stufstock / Peninsula / Rock Out Loud / Watumi) si concerte, in acelasi castiga in 2008 si trofeul la concursul national „Manyfest Yourself” organizat de revista Sunete.
In 2012, Fusioncore inregistreaza primul album „Permanent Voyage” in studiourile TomTom Studios din Budapesta urmand un turneu de promovare in marile orase din tara in toamna aceluiasi an (Bucuresti,Brasov,Arad,Oradea,Alba-Iulia,Deva,Cluj-Napoca).
La sfarsitul anului 2012 albumul Permanent Voyage a fost desemnat de catre cititorii site-ului Metalhead.ro „Best Romanian Alternative Album 2012 „.
Nominalizat la „Best Romanian Rock Album 2012” de catre revista Maximum Rock.
Muzici si Faze declarand despre album ” Album extrem de reusit din punct de vedere vocal si instrumental. Idei muzicale surprinzator de bune. Asteptam cu interes materiale(le viitoare) „.

Sursa: Comunicat Ageless Club


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*