Concert Lebowski si Taine in Bucuresti

LEBOWSKI (Polonia) – foto – si TAINE (Ro) vor concerta pe 7 septembrie in clubul Kulturhaus din Bucuresti, incepand cu ora 19.00. Intrarea va fi 15 lei.

LEBOWSKI (Polonia) a luat fiinta in 2002 si este cea mai bine cotata trupa poloneza din zona rockului progresiv. Cu primul album, „Cinematic,” Lebowski ofera publicului o experienta senzoriala, ce imbina muzica, latura experimentala si improvizatia. „Cinematic” este un album conceptual, ce cuprinde potrivit membrilor trupei: „muzica unui film inexistent”. Albumul este dedicat marilor figure ale cinematografiei poloneze si mondiale. Showul trupei Lebowski transmite ascultatorului o senzatie de asteptare febrila si genereaza treceri de la o stare la alta, gratie compozitiilor complexe si multidimensionale care dezvaluie, pas cu pas, o poveste ce prinde contur sub ochii privitorului.

Lebowski insemana: Marcin Grzegorczyk – chitara, Marcin Luczaj – synth, Marek Zak – bas si Krzysztof PakuĹ‚a – tobe.

TAINE este un nume ce se bucura de apreciere pe scena de progresiv exprimental, atat in tara cat si in afara. Andy, solistul trupei declara: „multumim agentiei Cavalleria Events pentru onoarea de a ne invita sa cantam alaturi de LEBOWSKI, un grup polonez de exceptie. Va fi o seara de prog si prog-metal plina de proiectii si lumini fabuloase.  A trecut ceva vreme de cand nu am mai cantat intr-un club bucurestean, asa ca asteptam cat mai multi fani ai genului alaturi de noi. Promitem o seara magica!” 

TAINE activeaza din 1993, iar palmaresul sau include, printre altele, albumul „Cealalta parte” (1998) si DVD-ul „Taine – Decade of Metal” (2004). 

Formatia a fost prezenta la: FIMU Music Festival (Franta – 2002), Tribute To Monsters of Rock (Germania 2003), Sziget Festival (Ungaria 2006) si a cantat in deschidere la: Kreator, Vader, Napalm Death, Ancient, Sepultura, Obituary, Atheist, Master, Quo – Vadis.

Concertul este organizat de Cavalleria Events si Mighty Owl Productions.

Trupa poloneza LEBOWSKI va concerta si pe scena Festivalului Posada Rock, in seara de 9 septembrie.

Sursa: Comunicat Cavalleria Events
(N.B.)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*