Concert Luna Amara in Galati

Sambata, 10 mai, formatia Luna Amara lanseaza noul album „Live la Conti” la Galati! Dupa ora 21:00, in Club Scena (str. Brailei, nr. 134), trupa clujeana va sustine un concert electric inspirat din tracklist-ul albumului live!

Luna Amara – Albastru (live la Conti)

Noul album „Live la Conti” este disponibil in format digital pe pagina de Bandcamp Luna Amara (http://luna-amara.bandcamp.com/) iar in format fizic (CD) in librariile Carturesti, unde se situeaza pe locul 1 in topul vanzarilor de muzica!
Toamna trecuta, trupa Luna Amara a sustinut un concert-maraton in cladirea fostului Hotel Continental din Cluj-Napoca. Din cele 22 de piese interpretate atunci, baietii le-au ales pe cele mai vechi, de pe primele doua albume de studio – acum epuizate – pentru a forma baza CD-ului audio „Live la Conti”.
In plus, pe langa piesele de pe „Asfalt” si „Loc Lipsa” in versiunile lor live din prezent, inclusiv o varianta hipnotica de „Ciudat” interpretata alaturi de Kaleidonescu si un „Folclor” updatat cu versuri din poemul „Romania mea” scris de Mihnea, primul album live Luna Amara include in premiera si o piesa noua: „Prea tarziu”!
Haideti asadar la concertul de lansare a primului disc live Luna Amara: sambata, pe 10 mai, de la ora 21:00 la Galati in Club Scena!
Luna Amara:
Nick Fagadar (voce, chitara)
Mihnea Blidariu (voce, trompeta, chitara)
Şerban Ontanu-Craciun (chitara)
Sorin Moraru (bas)
Razvan Ristea (tobe)

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*